یزدفردا: مدیرکل مدیریت بحران یزد: روز سه‌شنبه فعالیت ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها در استان یزد به روال عادی ادامه خواهد داشت.

به گزارش یزدفردا: احسان بالا کتفی با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه ستاد بحران یزد گفت: بر اساس گزارش سازمان هواشناسی، برای روز سه‌شنبه حداکثر وزش باد در استان پیش‌بینی شده است و همچنین برای روز چهارشنبه انتظار می‌رود که دمای هوا در استان به طور قابل توجهی کاهش یابد.

مدیرکل مدیریت بحران یزد با رد برخی شایعات و اخبار مربوط به تعطیلی در فضای مجازی تأکید کرد: فردا (سه‌شنبه) هیچ تعطیلی در استان یزد اعلام نخواهد شد.

وی با اشاره به احتمال تعطیلی روز چهارشنبه به‌منظور مدیریت ناترازی انرژی و جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از کاهش دما بیان داشت: تصمیم نهایی در این خصوص تا پایان وقت اداری امروز اعلام خواهد شد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا